"Love in an elevator"

Tegnap este épp a Slanted And Enchanted pörgött az mp3 lejátszómban, amikor egy bűbájos lány a liftben a fülembe súgta, hogy szereti a Pavementet. Erre én gyorsan megfulladtam,  ő pedig elismételte, amit mondott, majd elénekelte a Summer Babe első néhány sorát.

Na ez az, ami velem soha a büdös életben nem fog megtöténni. Pedig fele annyira sem vagyok nyomi, mint a képen látható kölyök. Miért ilyen kurva igazságtalan az élet ?????

Na mindegy, álmodozni azért lehet. Ebben pedig nagy segítségünkre lehetnek a filmek. Éppen ezért várom már tűkön ülve Zooey Deschanel legújabb moziját, melyben szórul szóra megtörténik mindaz, (Pevement helyett Smiths-szel), ami velem ugyebár sosem fog. Komolyan mondom ez a néhány másodperc még a Garden State-ben lévő Shins-es jeleneten is túl tesz cukiságban.

Film ugyan még nincs, a zenéje viszont már elérhető. Nem nagy duranás, de muszáj volt végre valamit kinyögnöm ezzel kapcsolatban. The Smiths, Regina Spektor, Black Lips, Carla Bruni, Feist, Wolfmother, Simon & Garfunkel, egy fura Pixies feldolgozás, és pesze She & Him. Többek között velük találkozhatunk a lemezen.