a bear who likes the beer

stereomackó

LOU HERNYOW

lou.jpgA minap megjelent új Dinosaur Jr. lemez mellé egy friss Lou Barlow kiadványt is kapunk, de csak májusban. Addig is lehet gyönyörködni a beharangozó dalban és a "bipsi indián" mutatóujján araszoló kövér hernyóban.

Címkék: lou barlow

SKA DREAM

jeff-rosenstock_2.jpgKlassz ötlet volt Mr. Rosenstocktól, hogy elkészítette a tavalyi lemez ska-punk változatát, de boldogabb lettem volna, ha egy teljesen új kiadvánnyal rukkol elő. Mondjuk az is igaz, hogy a rendkívül eklektikus  2020 Dump Ep időközben albummá duzzadt, úgyhogy fogalmam sincs, mi a megveszekedett isten haragjáért elégedetlenkedek.

Címkék: jeff rosenstock

5*

the_missile_studs_2.PNGEnnek a 77-es tematikára épülő Adelaide-i takony punk lemeznek minden pillanata csodálatos undorító, ami tovább erősíti azt a tényt, hogy az ausztrálok egész egyszerűen képtelenek hibázni, ha punkról van szó.

TANSSI, TANSSI

litku_2.JPGLitku Klemettit akkor szeretem a legjobban, amikor dilis art pop dalokat ír, de a 80-as évek klasszik diszkója is szuper jól áll neki. Úgyhogy részemről a Kukkia muovipussissa egy teljesen rendben lévő lemez. Megyek, elő is keresem a flitteres zakómat és az aranyszínű trapéz nacimat, hogy még jobban át tudjam érezni a 40 évvel ezelőtti finn művelődési házak hangulatát.

Címkék: litku klemetti

IMA

0023651276_10.jpgMormoljatak el néhány Mi atyánkot, hogy hasonló legyen a folytatás, mert engem ez a dal (lehet, hogy csak a vinnyogó hegedű miatt) egy az egyben a Camper Van Beethovenre emlékeztet.

POWER POP PÉNTEK

the_airport_77s.jpgIlyen címmel lehet, hogy már posztoltam, de mindegy. Jobb nem jutott eszembe. A lényeg amúgy sem odafent rejlik, hanem idelent, ahol óriási szeretetettel üdvözöl mindenkit a Chip Trick, a Speedweys, a Knack és a 20/20 algoritmusát tökéletesen alkalmazó The Airport 77s.

 

süti beállítások módosítása