Póniló+baszás, busty+milf, pucér lányok+puki...

Valami érthetetlen okból kifolyólag ilyen és ehhez hasonló kifejezések után kutatva találnak rám  a legtöbben. Szerettem volna kedveskedni ezeknek az embereknek valami témába vágó zenés szösszenettel, de akárhogy törtem a fejem, semmi sem jutott eszembe.

Van azonban egy másik dolog (és ez az örömtelibb), ami után szintén  sokan kutattak az elmúlt napoban. Számomra is hihetetlen, de a szexuális töltetű aberráltságok után a The Chills+Rumba Bar kombó Pi értéke volt a legmagasabb mostanában. Az ilyesmi azt hiszem mindenképpen háláért kiált. A szóban forgó koncert hangzóanyaga sajnos nincs a birtokomban, de úgy gondolom, hogy az első Flying Nun vegyesfelvágott is hatalmas örömöt fog okozni minden kiwi pop-ra mancsolónak.

A Dunedin Double nem csak új-zélandi viszonylatban, hanem általában véve is a valaha született egyik legkiválóbb kompiláció. A lemez beltartalmát képező, 4 szárnyát próbálgató zenekar által (The Chills, Sneaky Feelings, The Stones, The Verlaines) prezentált 13 remekmű tökéletesen összefoglalja mindazt amit a kiwi pop-ról tudni kell. Ami ezután jött, az csak a kiteljesedése ennak a csodának.

A lemez Chris Knox kezei között  rögzült 1982-ben egy szaros kis négy sávos magnó segítségével. A rendkívül szerény stúdiófeltételekhez képest azonban meglepően jól szól.