Már megint egy kis Pohoda

Tudjátok, ez az a szlovák földi fesztivál, ami alapvetően nem egy nagy durranás, de szinte minden évben van legalább egy olyan banda, amiért érdemes ellátogatni rá. Nem lesz ez másképp idén sem. Mielőtt halálra izgulnátok magatokat, gyorsan elárulom, hogy azért nem egy Pixies kaliberú bandáról van szó. 2009-ben nem a meghatottságtól fog könnybe lábadni a muzsikaszóra éhes fesztiválozó szeme, hanem a röhögéstől. És akkor most befogom  a számat egy pillanatra.

Igen, igen, jól látjátok. Norvégia legdegeneráltabb együtteséről, a Hurra Torpedoról van szó. Azok kedvéért, akik nem ismernék őket elmondom, hogy ők azok borzasztóan ronda emberek, akik hagszerek helyett különböző háztartási gépeket használnak fel érzelmeik kifejezésére. Méghozzá meglehetősen durván. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy kíméletlenül elbánnak mindden olyan konyha, illetve fürdőszoba berendezéssel, ami az útjukba kerül. Legyen szó mosógépről, hűtőszekrényről, vagy gáztűzhelyről. Kíséretként pedig a poptörténelem legmenőbb slágereit tárják a mélyen tisztelt hallgatóság elé.

Szóval, aki kíváncsi rá, hogy miként lehet a legszakszerűbben szarrá verni egy hűtőládát  a TATU All the things she said-jére, vagy Britney Toxic-jára az semmiféleképpen ne hagyja ki ezt az őrültséget. Még az is előfordulat, hogy a Pixies életműből is kapunk egy kis ízelítőt.

Végezetül valaki árulja már el légyszi, hogy a pucér seggű bácsi miféle iszonytató  vas képződménnyel becézgeti azt a szerencsétlen sparheltet?

http://www.pohodafestival.sk/