a bear who likes the beer

stereomackó

KÖSZ MAC!

dt3lw3txi7k71swug46h.jpgSzerény véleményem szerint baromi sokat dob Katie Crutchfield és Stephin Merritt vokál tevékénysége az új Superchunk dalon. Szupi, hogy mikrofon elé állítottad őket.

POST-

jeff-rosenstock-520x334.jpgJeff Rosenstock, negyedik szólólemezén olyan mélyre hatolt az indie rock/power pop/punk/classic rock erdőség sűrűjében, hogy nincs az mentőalakulat, ami megtalálná és kirángatná őt onnan.

Címkék: Jeff Rosenstock

ÉÉÉÉÉS ITT VAN!!!

26173373_1443456792418961_3761954677505218012_o.jpgBő három év pihi után először hallat magáról a 70-es évek végi észak-ír pop punkot kvázi tökéletesen idéző The Number Ones. Goodbye Paris ugyan már említést tett az új kiadványról, akkor azonban még csak egy dal volt fülügyrevehető. Mostanra viszont már az egész ep elérhetővé vált. Enjoy!

Címkék: the number ones

2017

1367879_599948-pile-of-audio-tape-cassettes.jpg

Kedvenc idei lemezek, sorrend nélkül:

palehound - a place i'll always go

big thief - capacity

uv-tv - glass

amy o - elastic

waxahatchee - out in the storm

allison crutchfield - tourist in this town

charly bliss - guppy

feature - banishing ritual

the magnetic fields - 50 songs memoir

the stevens – good

freak genes - playtime

the uglies - keeping up with

the cowboys - volume 4

xetas - the tower

meat wave - the incessant

sacred paws - strike a match

the somersault boy - come on feel the misery

half forward line - the back of mass

pale lights - the stars seemed brighter

tim darcy - saturday night

+ kiwi lemezek

Címkék: 2017

AZ ÉV ÁTVERÉSE

mick-trouble.jpgMajdnem sikerült bedőlnöm ama zenei kiadók és magazinok által terjesztett pletykának, miszerint Mick Trouble egy 1963-ban született londoni manus, aki a 80-as évek elején felvett egy négy számos post-punk lemezt, ami csak idén került kiadásra, mert idő közben valahogy elkeveredett. Volt már ilyesmire példa korábban is, úgyhogy én a magam részéről totál gyanútlanul álltam a dologhoz. Aztán kiderült, hogy az It's The Mick Trouble című ep mögött valójában egy jelenleg is aktív New York-i zenész, Jed Smith áll. A korai Swell Maps / Television Personalities cslingelő post-punkját idéző kiadvány pedig kurvára idei.